Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

MΑΣΚΑΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Σήμερα η μέρα μας αφιερώθηκε σε επιθυμίες των παιδιών , μιας και πρωί πρωί μου έφεραν δικές τους μάσκες που είχαν κατασκευάσει και μία φυσαρμόνικα. Οπότε αποφασίσαμε  να τα εμπλέξουμε  όλα μαζί για ένα ευχάριστο και δημιουργικό αποτέλεσμα με νόημα για τα παιδιά.
 Ξεκινήσαμε με το στολισμό της τάξης μας ανά ομάδες, 5 ομαδικές εργασίες, όπου τα παιδιά δημιούργησαν αποκριάτικη διάθεση, όπως ήθελε η κάθε ομάδα. Στη διάθεσή τους μαρκαδόροι, σερπατίνες και δακυτολομπογιές για χαρτοπόλεμο. Με μαρκαδόρους έκαναν και μόνα τους σερπατίνες (γραμμή σούστα). 

Στη χθεσινή μέρα  η Μαριάννα  έφερε μια μάσκα - κουνελάκι. Την είχαμε κάνει πέρσι. Τη θυμήθηκε και την ξαναέφτιαξε μόνη της στο σπίτι της. Την έφερε για να στολίσουμε την τάξη μας.

Επίσης, την ίδια μέρα η Δήμητρα Π.  έφτιαξε χάρτινη μάσκα - αλεπού. Μας την έφερε να την δούμε. Όμως επειδή ήταν από χαρτί και σκιζόταν εύκολα ,σήμερα έφερε μία άλλη από χαρτόνι. Έτσι ήταν πιο ευχαριστημένη. Έγραψε πάνω στη μάσκα :<<Έχω φτιάξει μια  γάτα>>.

Ο Γιώργος Τ.  έφερε μία φυσαρμόνικα και ήταν  τόσο χαρούμενος που έπρεπε να ενθαρρυνθεί για την ενέργειά του αυτή.

Έτσι λοιπόν  τα κορίτσια έφτιαξαν μάσκες πεταλούδα και τα αγόρια μάσκες spiderman.

Στη συνέχεια φόρεσαν τις μάσκες τους και ο μουσικός μας έδινε το ρυθμό με τη φυσαρμόνικά του. Τα παιδιά - μασκαράδες χόρευαν στο ρυθμό γρήγορα - αργά. Όταν η μουσική θα σταμάταγε έπρεπε να μένουν ακίνητα. Ήταν μια όμορφη εμπειρία η σημερινή τους μέρα!

 

Λέξεις Κλειδιά: