Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

H ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Το κλασικό τμήμα του σχολείου μας υλοποίησε πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης : << Νερό, πηγή ζωής>>. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε και το ολοήμερο. Τα παιδιά λοιπόν τον Απρίλιο παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το βιωματικό σχολείο με τίτλο : <<Σταγόνα που όλο όλο τρέχεις, δε θέλουμε να σταματήσεις>>. Μέσω αυτού του προγράμματος δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις σπουδαίες ιδιότητες του νερού, να ανακαλύψουν τον κύκλο του, να πειραματιστούν και να βρουν τρόπους εξοικονόμησής του. Και όλα αυτά μέσα από δραστηριότητες κινητικές, ομαδοσυνεργατικές και θεατρικό παιχνίδι.

Το Βιωματικό Σχολείο ως εκπαιδευτίκός οργανισμός δραστηριοποιείται από το 1997 στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκαιδευτικών δραστηριοτήτων. Κύριος στόχος του είναι τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να αποκτήσουν γνώσεις και να αναπτύξουν ομαλά την προσωπικότητά τους.

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε :http://www.slideshare.net/niki1000/ss-63069086