Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Εργασίες μαθητών

2016-2017

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2017

Τα παιδιά του Ολοήμερου Τμήματος δημιουργούν με θέμα τις Απόκριες . Μπορείτε να τα δείτε στο ακόλουθο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=0-JBN-B-POo

Ευχόμαστε στους μικρούς μαθητές μας και στους γονείς τους Καλή Καθαρή Δευτέρα με καλό πέταγμα χαρταετού και Καλή Σαρακοστή, με υγεία!!!!!!!!!

'' Με το άλφα και το βήτα '' της Παυλίνας Παμπούδη

Η περιήγηση στον κόσμο του βιβλίου συνεχίζεται για τους μικρούς μας μαθητές με ένα καταπλικτικοό βιβλίο αφιερωμένο στην εκμάθηση της  αλφαβήτου  μέσα άπο το βιβλίο της Παυλίνας Παμπούδη << Με το άλφα και το βήτα >> .

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Κόψαμε και τη βασιλόπιτα στο χώρο του σχολείου μας. Νικητές από κάθε τμήμα ο Θοδωρής από το ένα και ο Θοδωρής από το άλλο τμήμα.

Ευχόμαστε να είναι τυχερά σε όλη τους τη ζωή και για τους υπόλοιπους μαθητές μας καλή πρόοδο , υγεία και ευτυχία.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!!

Εργασίες των παιδιών μας

Στον χώρο του νηπιαγωγείου πραγματοποιούμε ένα αφιέρωμα στο έργο του Ευγένιου Τριβιζά και μέσα από την διαθεματική του προσέγγιση ασχολούμαστε με ενότητες  που έχουν ως αποτέλεσμα την διεύρυνση των γνώσεων των νηπίων μας μέσα από την χιουμοριστική γραφή του Ευγένιου Τριβιζά προκαλώντας τους μικρούς μας μαθητές να ανακαλύψουν προσωπικά τους ενδιαφέροντα ! Αρχίζουμε από την φρουτοπια και την υγιεινή διατροφή.

MAKE A WISH 2016

Όπως και πέρυσι ,έτσι και φέτος το σχολείο μας αποφάσισε να στηρίξει στη μαγική δύναμη που επιτρέπει να εκπληρωθούν  οι ευχές των παιδιών. Ο λόγος για το  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

2015-2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016

Αγαπητοί γονείς

σ' ένα επτάλεπτο βίντεο μπορείτε να δείτε τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών του ολοήμερου προγράμματος 

https://www.youtube.com/watch?v=gwRj8PH-b2Y

 

 Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, υγεία και ευτυχία!!!!!!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Τέλειωσε και αυτή η σχολική χρονιά εδώ και μέρες. Άλλη μια χρονιά πέρασε για να δώσει τη θέση της για τα μεγαλύτερα παιδιά μας , σε μια νέα περίοδο της ζωής τους.

Έτσι κι εμείς , ως εκπαιδευτικοί, τους ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να πετύχουν στις νέες δοκιμασίες της ζωής τους. Κι εμείς πάντα θα τα θυμόμαστε, θα παρακολουθούμε την πρόοδό τους και θα τα καμαρώνουμε μαζί με σας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά που σα γονείς σταθήκατε στο πλάι μας , μας βοηθήσατε και το κυριότερο , μας  εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας , τον πιο πολύτιμο θησαυρό σας!!!!!

Σελίδες