Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΖ

Αρχικά θα δείτε τις ζωγραφιές των παιδιών με διάστημα 2 εβδομάδων.

Σήμερα  κάναμε ένα κολλάζ με τριγωνικά δεντράκια και κυκλικά για εξάσκηση στο ψαλίδι και ανάπτυξη λεπτής κινητικότητας και κατόπιν σχεδίασαν ,έκοψαν και κόλλησαν ό, τι ήθελαν. Τα νήπια έδωσαν και τίτλο στο έργο τους . 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Η Παναγία στα δέντρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚ.: Το σπιτάκι μου , σε αγάπη

ΒΑΡΒΑΡΑ: Ο ήλιος και το σπίτι ( προσπάθησε. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούν να γράφουν χωρίς φόβο και αυθόρμητα σ' αυτήν την ηλικία)

ΤΑΚΗΣ: Το βουνό και ο ουρανός ( μάλιστα ο Τάκης βρήκε κι έναν ιδιαίτερο τρόπο για να χωρέσει αυτά που ζωγράφισε στο χαρτί του. Αποφάσισε να το κάνει ως βιβλίο. Να ανοίγουμε την κομμένη εικονίτσα και να βλέπουμε άλλο σχέδιο από πίσω. Συγχαρητήρια για την ευρηματικότητά του).

ΜΑΡΙΑ Μ.: Καλή Χρονιά

ΖΩΗΣ: Χρόνια Πολλά ( προσπάθησε και αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό)

ΝΙΚΟΛΑΣ: Η μαμά με πάει βόλτα

ΝΙΚΟΣ: Πολλά δέντρα ( επηρεάστηκε και εκφράστηκε εικαστικά όπως και ο Τάκης)

ΔΗΜΗΤΡΑ Π.: Χριστούγεννα

ΜΑΡΙΑ ΦΡ.: Χρόνια Πολλά ( προσπάθησε και η προσπάθεια πάντα μετράει)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Ή λύκος ή κατσίκι

ΕΥΑ : Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά

ΝΕΦΕΛΗ: Καλή Χρονιά

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ προτίμησε να γράψει δυο φορές το όνομά του. Αυτό του έδινε σιγουριά και επιβραβεύτηκε για την προσπάθειά του αυτή.

ΝΥΜΦΙΚΗ : Ο δεινόσαυρος που χοροπηδάει στα δέντρα. (Αυτό που είναι σημαντικό εδώ είναι ότι δε ζωγράφισε το δεινόσαυρο σ' ένα χαρτί και ύστερα το έκοψε γύρω - γύρω αλλά ότι έκοβε ξεχωριστά τα μέρη και τα συναρμολογούσε μετά πάνω στο χαρτόνι. Εξωτερίκευσε, αν και προνήπιο, με το δικό της τρόπο από τα μέρη που αποτελείται το όλο).

Θέλω να ευχαριστήσω τη Νεφέλη, επειδή προσπάθησε και ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόκληση της κυρίας της για τη δημιουργία ενός τραγουδιού για τα παιδιά του κόσμου. Σας το παραθέτω αλλά θα το προσαρμόσουμε και με τη συμμετοχή των άλλων παιδιών. 

<< Καλημέρα παιδιά, 

ξημερώνει καινούρια μέρα

και η καρδιά μου χτυπά δυνατά 

για τα παιδιά που δεν έχουν νερό, φαγητό, σπίτι

μα ούτε και παιχνίδια.

Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να τους φέρει 

πολλά πράγματα, 

να έχουνε ειρήνη και χαρά>>.

Σ' ευχαριστούμε Νεφέλη για άλλη μια φορά.

Λέξεις Κλειδιά: