Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας)

 Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ο Οργανισμός βασίζει τη λειτουργία του σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» και κατά συνέπεια σε όλους  τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές , που με τη συγκινητική τους  συμμετοχή  όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν την ευκαιρία στον οργανισμό  να κάνουν  τη διαφορά.

Έτσι λοιπόν και το δικό μας σχολείο πήρε μέρος , ως μια ξεχωριστή έκκληση αγάπης, για τα  παιδιά που το αυτονόητο να πηγαίνουν σχολείο δεν είναι καθημερινότητα.

Με το μαγικό αστέρι των παιδιών μεταδόθηκε η μαγεία ενός ονείρου και γίναμε μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης , που στόχος ήταν να δυναμώσει και  να μην σπάσει.

 Με μια δωρεά €2, οι μαθητές  πήραν  ένα Αστέρι πάνω στο οποίο  έγραψαν την Ευχή τους. Με αυτόν τον τρόπο ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις Ευχές των παιδιών, γίνεται μαγικό!

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβρη  του 2015 και δημιουργήσαμε δύο δέντρα του ολοήμερου και του κλασικού και οι ευχούλες πέταξαν ψηλά, πολύ ψηλά.

 

 To πρόγραμμα πραγματοποιείται για 17η συνεχή χρονιά με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων( Αρ. Πρωτοκόλλου : Φ.14/2033/166084/Δ1).

Λέξεις Κλειδιά: