Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέτρο, ποικιλία, κίνηση, ευεξία έχει ως στόχο να προάγει την αξία της ισορροπημένης διατροφής  και σωματικής δραστηριότητας ως παραμέτρους καλής υγείας και απευθύνεται στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία.

Σχεδιάστηκε από την εκπαιδευτική ομάδα του Βιωματικού Σχολείου υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Ελληνικής Ιατρικής  Εταιρείας Παχυσαρκίας , της Μονάδας Ενδοκρινολογίας, Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμού του Αρεταίειου Νοσοκομείου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εντάσσεται στο εθνικής εμβέλειας πρόγραμμα του  QualityNet Foundation για την προώθηση της υπευθυνότητας << Είναι ευθύνη όλων μας >> στον άξονα Υγεία.

Το σχολείο μας πήρε μέρος σε αυτό το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα και οι γονείς μπορούν να δουν κάποιες δράσεις των παιδιών τους στον εξής σύνδεσμο http://www.nutritionactivityprogram.gr/sxoliki-koinotita/diktyo-twn-sxol...