Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

To μαγικό δέντρο των ευχών

Αγαπητοί γονείς

Την Τετάρτη 16/12/2015 τα παιδιά σας παρακολούθησαν την Χριστουγεννιάτικη παράσταση << Το Μαγικό Δέντρο των Ευχών>>. Το έργο ήταν σε κείμενα και σκηνοθεσία  της Νόνης Κιουτσούκη, σύνθεση και μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Πάσιου, σκηνικά της Νικολέμμα Πολυξένης Δημητρίου και χοραγραφία της Μαριλένας Χατζημικολαϊδη. 

Επειδή γνωρίζουμε ότι η περιέργειά σας θα ήταν σε μεγάλο βαθμό αυξημένη και σίγουρα θα θέλατε να ήσασταν κι εσείς εκεί, φροντίσαμε να ικανοποιήσουμε την περιέργειά σας. Πάντως οι μικροί μαθητές μας το καταχάρηκαν , βοήθησαν στην εξέλιξη του έργου για τη λύση του προβλήματος και στο τέλος πήραν πολλά πολλά μπράβο για τη συνεργασία τους. Κι εμείς χαρήκαμε για τα παιδιά που έχουμε!

Με λίγα λόγια το δεντράκι αυτό χάνει τη δύναμή του και μπροστά στον κίνδυνο τα παιδιά να μην πάρουν δώρο Χριστουγέννων επιστρατεύονται όλοι για να βοηθήσουν στο να ξαναβρεί τις μαγικές του ιδιότητες. 

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://issuu.com/658285/docs/to_ma______________________________

Στο τέλος βγήκαμε και αναμνηστική φωτογραφία με τους μαθητές και τους ηθοποιούς.

Καλά Χριστούγεννα και με χαρά το Νέο Έτος.