Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Τέλειωσε και αυτή η σχολική χρονιά εδώ και μέρες. Άλλη μια χρονιά πέρασε για να δώσει τη θέση της για τα μεγαλύτερα παιδιά μας , σε μια νέα περίοδο της ζωής τους.

Έτσι κι εμείς , ως εκπαιδευτικοί, τους ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να πετύχουν στις νέες δοκιμασίες της ζωής τους. Κι εμείς πάντα θα τα θυμόμαστε, θα παρακολουθούμε την πρόοδό τους και θα τα καμαρώνουμε μαζί με σας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά που σα γονείς σταθήκατε στο πλάι μας , μας βοηθήσατε και το κυριότερο , μας  εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας , τον πιο πολύτιμο θησαυρό σας!!!!!

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και στους μικρούς μαθητές Καλές Διακοπές και πολλά μπάνια. 

Και τι πιο όμορφο να κλείσουμε τις φετινές αναρτήσεις μας με τις ευχές γονέων :

<< Μπήκατε στη ζωή μας και μας φωτίσατε, μας ζεστάνατε, μας αγαπήσατε. Μας μάθατε γράμματα, αλλά κυρίως να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή που σας γνωρίσαμε. Ένα ευχαριστώ είνια λίγο, πολύ λίγο. Ήσασταν πολύ ¨" περισσότερα" από αυτό που θα θέλαμε και θα ελπίζαμε. Ήσασταν πάντα κοντά μας , δίπλα μας, με αγάπη και υπομονή , ακόμα και όταν σας κουράζαμε άθελά μας καμιά φορά. Να είστε πάντα καλά. Σας αγαπάμε και θα σας αγαπάμε για πάντα.

Ιούνιος 2016

Στέφανος και Ειρήνη>>.

Τι λόγια καρδιάς!!!!!! Λόγια που μας γέμισαν χαρά . Χαρά διότι οι γονείς φεύγουν με αγάπη από κοντά μας , αγάπη που έχει περάσει και στα παιδιά τους. Ότι και να πούμε τώρα είναι φτωχό στην έκφραση αυτή συναισθημάτων. Εμείς ευχαριστούμε για όλα , διότι κι εμείς σας αγαπήσαμε όλους και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή των μικρών μαθητών μας. 

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Λέξεις Κλειδιά: