Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

Θυμόσαστε που γράψαμε ότι τα παιδιά σημειώνουν τα παραμύθια που δανείζονται; Είχα υποσχεθεί να παρουσιάσω και τον τρόπο που μπορεί κάποιο προνήπιο να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή. Προς ενημέρωσής σας , η συμμετοχή των παιδιών στις τέχνες τα βοηθά στην ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων, κριτικής σκέψης , επίλυσης προβλημάτων και επικοινωνίας. Μέσα από τις τέχνες τα παιδιά αποκτούν αυτοεπίγνωση, αυτοπεποίθηση, αυτοπειθαρχία, απόκτηση κινήτρων μάθησης και υψηλών επιπέδων ενσυναίσθησης και ανεκτικότητας προς τους άλλους. 

Η Νυμφική έχει κατανοήσει τον αλφαβητικό κώδικα γραφής και έχοντας αρκετή αυτοπεποίθηση μπορεί να αντιγράφει. Το παραμύθι που επέλεξε είχε τίτλο: << Εγώ , ο αργυροπελεκάνος>>. Ο Βαγγέλης όμως χρησιμοποίησε άλλους κώδικες ή στοιχεία αναπτύσσοντας τον αισθητικό γραμματισμό. Επιλέγοντας αυτόν βρήκε έναν εναλλακτικό και δημιουργικό τρόπο επικοινωνίας. Ξεφυλλίζοντας το παραμύθι πρόσεξε μία εικόνα που αναπαριστούσε αλογάκι με ρόδες. Λατρεύοντας τις ρόδες , τις χρησιμοποίησε ζωγραφίζοντας ένα αυτοκίνητο. Με τη ζωγραφιά του αυτή γνώριζε ποιο παραμύθι είχε διαλέξει. Και ο τρόπος αυτός είναι εξίσου σημαντικός στο χώρο μας , μια και το παιδί ανέπτυξε την κριτική του σκέψη, ανακάλυψε ένα νέο τρόπο επίλυσης του προβλήματος και της πρόκλησης που έπρεπε να αντιμετωπίσει, ανέπτυξε αισθητικές ικανότητες και στο τέλος ήταν χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Το παραμύθι που επέλεξε ήταν: << Ο μικρός Ερμής>>.

Εμείς οι δασκάλες τους να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Και γιατί το κάθε τι στη ζωή μας αποκτιέται με κόπους , προσπάθειες και θυσίες.

Λέξεις Κλειδιά: