Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Στις 11 Δεμεμβρίου γιορτάζουμε την παγκόσμια μέρα του παιδιού. Διαβάστε για τα δικαιώματα των παιδιών και σ' αυτήν την ιστοσελίδα ,http://www.mothersblog.gr/mathe-ki-ayto/item/22441-11-dekemvriou-pagkosm....

Τη μέρα αυτή επιλέξαμε να λειτουργήσει η δανειστική βιβλιοθήκη μας. Τα παιδιά κάθε Παρασκευή , θα επιλέγουν κάποιο παραμύθι της αρέσκειάς τους. Θα το διαβάζετε μαζί, θα συζητάτε, θα παίζετε με τη φαντασία σας και με το ίδιο το παιδί σας. Τη Δευτέρα , ο μικρός μαθητής πρέπει να επιστρέφει πάντα το παραμύθι του. Αν κάποιο παιδί επιλέξει και για δεύτερη ή τρίτη φορά το ίδιο παραμύθι , μη δυσανασχετήσετε. Η επανάληψη βοηθάει στη μνήμη και στη γνώση. Κάτι έχει τραβήξει την περιέργεια του παιδιού και θέλει να το ξανακούσει. Είναι απολύτως υγιές. Επισημάναμε τη σωστή χρήση του βιβλίου και το σεβασμό σε αυτό. 

Κατά τη διάρκεια επιλογής ενός βιβλίου , υπάρχουν διάφοροι τρόποι σημείωσής του. Συνήθως ή η νηπιαγωγός γράφει την επιλογή του παιδιού ή το ίδιο το παιδί. Έτσι λοιπόν για φέτος αποφασίστηκε το ίδιο το παιδί να γράφει τον τίτλο του παραμυθιού του. Εύκολο για τα νήπιά μας, όμως τι γίνεται και με τα προνήπια. Εδώ η φαντασία των παιδιών γεννά θαύματα. Είναι πολύ σημαντικό σε δυσκολίες της ζωής , γενικά, ο άνθρωπος να γίνεται ευρηματικός. Με αυτόν τον τρόπο επιβιώνει. Έτσι λοιπόν και ένα προνήπιό μας , αντί για τον τίτλο, επέλεξε να ζωγραφίσει ένα αντικείμενο από τις σελίδες του παραμυθιού που ξεφύλλισε. Πρόκειται για τον Βαγγέλη. Δυστυχώς όμως , δεν έχω τη φωτογραφία τώρα , γι' αυτό υπόσχομαι με την πρώτη ευκαιρία να την αναρτήσουμε.

Επίσης, κατά την αφήγηση παραμυθιών τόσο η Δήμητρα Π, όσο ο Νίκος και η Αγγελική, η Εύα και ο Τάκης , επέδειξαν καταπληκτικές ζωγραφίες. Πρόκειται για τα παραμύθια: Αυτό το σπίτι τίνος είναι; , Η μαϊμού και το Δελφίνι, Ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος , Ο μύθος της αράχνης.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες των παιδιών.