Μήνυμα σφάλματος

Notice: Undefined offset: 1 στην counter_get_browser() (γραμμή 70 του /home/wrotr/public_html/46nhppeiraia/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

«Ζωγραφίζω το δικό μου Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι!»

«Ζωγραφίζω το δικό μου Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι!»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Είναι ευκαιρία να παρακολουθήσετε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις την οποία έχουν επιμεληθεί μικροί μας φίλοι (4 – 16 χρονών).

Εκατοντάδες έργα, μετά το διαγωνισμό ζωγραφικής που πραγματοποίησε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πειραιά «εΦτά» σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Φροντίδα», θα εκτεθούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά από τις 11:00 πμ.

Ο σκοπός που οι μικροί ζωγράφοι ευαισθητοποιήθηκαν και αφιέρωσαν το χρόνο και το ταλέντο τους δεν είναι μόνο να κερδίσουν το βραβείο αλλά να προσφέρουν την αγάπη τους σε άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους χαμόγελα!  

Για το λόγω αυτό θα διαθέσουν προς πώληση τα έργα τους χωρίς συγκεκριμένο αντίτιμο (το κάθε έργο κοστίζει από 0,01€ μέχρι …..€)  και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρώσουν, θα πάει εξ’ ολοκλήρου στον σύλλογο “ΦΡΟΝΤΙΔΑ” για άτομα με εγκεφαλική παράλυση και σύνδρομο DOWN (Ι. Δραγούμη 5, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, www.frodida.gr), εκπρόσωποι του οποίου θα παρευρίσκονται στην Δημοτική Πινακοθήκη καθ’ όλη την διάρκεια της εκδηλώσεως και θα λάβουν κατευθείαν το αντίτιμο των έργων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00 Άνοιγμα Εκθέσεως

12:00 -12:30 Μουσικό εορταστικό πρόγραμμα (α΄ μέρος) από την παιδική και νεανική χορωδία του Πειραϊκού Συνδέσμου. Στο πιάνο η Κατερίνα Μόμτζου. Διευθύνει η Άρτεμις Γρίβα.

12:30 – 13:30 Βράβευση των μικρών ζωγράφων.

13:30 – 14:00 Μουσικό εορταστικό πρόγραμμα (β΄ μέρος).

Θεατρικό παιγνίδι. Επιμέλεια: Μαρία Ρεντίφη, Θεατρικό Εργαστήρι του Πειραϊκού Συνδέσμου.

(Συμμετέχει η Εφορεία Καλλιτεχνικού του Πειραϊκού Συνδέσμου με το Ωδείο Πειραιώς, την Χορωδία, την Σχολή Ζωγραφικής και το Θεατρικό Εργαστήρι).

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 19:00

Επιμέλεια έκθεσης: Δελή Ερμιόνη Εικαστικός-Εκπαιδευτικός

 

Να είστε όλοι εκεί!!!

 

Ζαρίφης Δημήτρης

Πρόεδρος Κοιν.Σ.Επ.Πειραιά "εΦτά"